След като познах човека, се обадихме на 112. Обадих се

...
След като познах човека, се обадихме на 112. Обадих се
Коментари Харесай

Страшен Екшън В София! Граждани Задържаха Наглеца, Който Открадна Заплатата На Медицинска Сестра! Стана Тотално Мазало!

„ След като познах индивида, се обадихме на 112. Обадих се и на мой другар да пристигна. Бандитът като разбра какво става, извади спрей и ме напръска. Плашеше, че има оръжие и да се махаме. След това спря непозната кола и нахлу в нея. Заплаши водача да кара, само че той излезе от колата. Също беше напръскан. Спря втора кола, само че отново не потеглиха “, описа Ненчо пред Нова тв.

Когато идва и приятелят, наглият апаш към този момент е заклещен, а безусловно в същия миг пристигнали и служителите на реда, които го арестували. В момента бандитът е в ареста.

Припомняме, че преди към месец наглецът влезе в здравна клиника и от стаята, в която личният състав си държи облеклата, открадна парите на здравната сестра Елизабет. Става въпрос за към 1000 лв.. В същия ден дамата трябвало да внесе вноска по заем и това е повода да носи такава сума в себе си.

„ Взех заем, с цел да си платя към банката. Но съм удовлетворена от развиването на случката. Благодаря на момчетата, че са помогнали този апаш да бъде арестуван “, показа Елизабет.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР