След като покори X Games и видео игрите, Тони Хоук

...
След като покори X Games и видео игрите, Тони Хоук
Коментари Харесай

Легенда в скейтбординга създава най-големия скейтпарк в метавселената

След като покори X Games и видео игрите, Тони Хоук - емблематична фигура в историята на скейтбординга, има нова цел пред себе си - метавселената.

Легендарният американец тази седмица разгласи проектите си да си партнира с The Sandbox - онлайн игра, основана на блокчейн ethereum, където играчите могат да харчат криптовалута за закупуване на виртуална земя - за създаване на „ най-големия виртуален скейтпарк, юридически в миналото “, се споделя в прессъобщение на компанията.

Партньорството, което е също по този начин съдействие със спортно-фокусираната NFT платформа Autograph на NFL звездата Том Брейди, ще включва сбирка от цифрови аватари, които играчите ще могат да закупят на платформата, както и достъп до виртуален скейтпарк, където ще можете да карате кънки с други играчи, написа CNBC.

"Фен съм на новите технологии през целия си живот - от първите видео игри и домашни компютри с CGI благоприятни условия, по тази причина съм разчувствуван от метавселената и въодушевен да въведа нашата просвета във виртуалното пространство на The Sandbox”, споделя Хоук.

Това не е първият път, в който 54-годишният скейтър се впуска в бизнес начинание в новопрохождаща промишленост.

През 1999 година Хоук пусна първата част от известната поредност видеоигри Tony Hawk Pro Skater, която породи голям брой продължения, най-новото от които продаде 1 милион копия единствено за първите 10 дни.

Сред NFT-ата, които ще бъдат налични за покупка в играта, са цифрова имитация на скейтборда, който Хоук употребява, когато стана първия, който извърши 900 - сложен трик за скейтборд - на X Games през 1999 година

Обявяването на желанията на Хоук идва в сложен миг за криповалутите и NFT - те са обект на доста рецензии. Намират се в така наречен крипто зима.

Наскоро милиардерът Бил Гейтс съобщи, че криптовалутите и NFT-ата 100% са основани натеорията за по-големия простак - концепцията, че цената на надценените активи се основава само на способността на човек да накара някой различен да заплати повече за него.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР