След като по-рано от Toyota показаха обновената Corolla в САЩ,

...
След като по-рано от Toyota показаха обновената Corolla в САЩ,
Коментари Харесай

Toyota представи новата Corolla


След като по-рано от Toyota демонстрираха обновената Corolla в Съединени американски щати, в този момент пристигна редът и на европейския модел. Той получава промени в хибридната система, технологиите в интериора, както и дребни промени във визията, които да задържат 12-тото потомство на модела още няколко години на пазара след дебюта му през 2018 година.
 Toyota сподели новата Corolla - 2
Новата Corolla се предлага само като типичен хибрид в Европа с петото потомство на японската система, задвижвани от електромотор и 1.8-литров или 2.0-литров бензинов мотор. Мощността им е надлежно 140 конски сили и 196 конски сили, което оказва помощ за по-бързо ускоряване и по-малко нездравословни излъчвания.
 Toyota сподели новата Corolla - 3
Промените в екстериора са дребни и включват нов дизайн на предната решетка и светлините за мъгла, нови цветове, както и нов дизайн на алуминиевите джанти. В интериора откриваме нов 12.3-инчов екран пред лидера и 10.5-инчов екран в средата на таблото. Моделът ще дойде в Европа в първите месеци на 2023 година, когато ще разберем и ценовите промени, в случай че има такива.
 Toyota сподели новата Corolla - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР