След като от най-високо партийно ниво от ГЕРБ и ДПС

...
След като от най-високо партийно ниво от ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

ПП към Тагарев: Има време за новите бойни машини

След като от най-високо партийно равнище от ГЕРБ и Движение за права и свободи насочиха рецензии към министъра на защитата Тодор Тагарев заради изказванията му, че негласуването сега на договорката за закупуване на нови бойни машини " Страйкър " за пехотата слага под риск договорката, противоречие показаха и от третия сътрудник в " некоалицията " - " Продължаваме промяната/Демократична България ", написа БГНЕС.

" Има процеси, които би трябвало да бъдат спазени в Народното събрание, точно да мине през комисиите (решението). То мина към този момент през военна комисия тази седмица. Така че е добре да не се пришпорва процесът, тъй като задължението на народните представители е да се преоборудва българската войска, само че това да не е в прорез и с бюджета, който следва да бъде гласуван, а и да бъдат адресирани всички въпроси, сложени в Комисията по защита ", разяснява в коридорите на Партийния дом Радослав Рибарски от Политическа партия, като по този начин в действителност изрази противоположна на министър Тагарев позиция.

Важни въпроси, които съгласно Рибарски следва да се прегледат в детайли и респективно ще изискват време, е да вземем за пример информационното съоръжение на машините.

Депутатът от Политическа партия отхвърли да разяснява в допълнение тематиката и след блиц коментара си се отдръпна макар множеството журналистически въпроси.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР