След като остави следа във футбола и в семейното планиране,

...
След като остави следа във футбола и в семейното планиране,
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Благо Джизъса си издигна мемориал приживе

След като остави диря във футбола и в фамилното обмисляне, Благо Джизъса реши да се увековечи във вечността. Футболистът, който от два месеца съумява да оцеле в „ Сървайвър “, си издигна мемориал в Доминикана. Паметната плоча с надпис „ Тук почива Благо “ той сложи тържествено на Острова на отшелника, където беше изпъден от съперниците си за наградата от 150 бона.



Джизъса, който е привикнал с дейния метод на живот, не крие, че почивката в изолираност му идва вповече. „ Имам възприятието, че съм на Острова от 12 месеца. Писна ми тук, извънредно ми е скучно, само че в никакъв случай няма да се откажа. Бил съм състезател 20 години и мотивацията ми е на високо равнище “, съобщи Благой. Макар и в заточение, той крои проекти да се върне на бял кон в играта и да смаже обединението на младите играчи, които го надиграха и го пратиха на Острова на отшелника. „ Дечурлигата да не си вършат проекти без кръчмаря “, отсече той.

В последната борба за оцеляване Благо победи артиста Тино, а преди този момент и спортиста Иван. В идващите дни компания в изолираност ще му прави инфлуенсърката Мария, която също беше изгонена от племет
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР