След като наскоро ви представихме няколко невероятни жени от света

...
След като наскоро ви представихме няколко невероятни жени от света
Коментари Харесай

8 известни момичета и техните начини да откриват вдъхновение

След като неотдавна ви представихме няколко невероятни дами от света на изкуството и техните ритуали, с които са намирали ентусиазъм в всекидневието си, продължаваме тематиката с още няколко обичани девойки от света на модата и книгите. Защото, изненадващо или не, от време на време концепциите ни се появяват, до момента в който отпиваме от следобедния си чай, до момента в който следим хората в метрото или в най-непринудения диалог в офиса.

„ Много хора си мислят, че ги осъждам. Не! Аз просто следя какво носят, какво вършат, тъй като вдъхновението ми идва от улицата, от хората там. Просто съм любопитна и имам добър нюх. И незабавно мога да трансформира това наблюдаване в нови фешън хрумвания. Винаги по този начин работя. Не диря ентусиазъм в книгите, нито във vintage магазините. Не се връщам в предишното. Най-много ме въодушевява това, което се случва към мен “, споделя стилният редактор и стилист Карин Ротфелд .

Момичето, което научи света да подрежда домовете си – , признава, че денят й няма по какъв начин да мине най-малко без няколко чаши чай. И в случай че се усеща изтощена или зациклила, точно в тази напитка открива своя метод да се върне към деня си с нормалната си сила. И по тази причина тя има най-малко 15 друга типа чай в шкафа си. Дали са съвършено подредени? Сигурни сме в това. „ Обикновено пия билков чай, когато се събудя заран, зелен чай със закуската, черен чай следобяд и билков чай още веднъж вечер “, споделя Кондо.



„ Опитвам се да стартирам работа преди 9 сутринта, а стаята, в която пиша, е най-любимото ми място на света “, споделя . Разположена измежду красива градина (само на минута пешком от къщата й), в нея наложително има чайник, а от радиото звучи класическа музика.

„ Намирам човешките гласове за най-разсейващи по време на работа, макар че фоновото бръмчене в някое кафене постоянно е успокояващо. Обичах да пиша на открито и с принуда се отхвърлих, само че част от смисъла да си самичък в тълпата е точно анонимността и свободата да наблюдаваш хора. Когато ти си този, който е следен, се концентрираш повече върху работата си. “

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР