След като наскоро ви представихме няколко невероятни жени от света

...
След като наскоро ви представихме няколко невероятни жени от света
Коментари Харесай

Как да отключим креативността си?

След като неотдавна ви представихме няколко невероятни дами от света на изкуството и техните ритуали, с които са намирали ентусиазъм в всекидневието си, продължаваме тематиката с още няколко обичани девойки от света на модата и книгите. Защото, изненадващо или не, от време на време концепциите ни се появяват, до момента в който отпиваме от следобедния си чай, до момента в който следим хората в метрото или в най-непринудения диалог в офиса.

„ Много хора си мислят, че ги осъждам. Не! Аз просто следя какво носят, какво вършат, тъй като вдъхновението ми идва от улицата, от хората там. Просто съм любопитна и имам добър нюх. И незабавно мога да трансформира това наблюдаване в нови фешън хрумвания. Винаги по този начин работя. Не диря ентусиазъм в книгите, нито във vintage магазините. Не се връщам в предишното. Най-много ме въодушевява това, което се случва към мен “, споделя стилният редактор и стилист Карин Ротфелд .

Момичето, което научи света да подрежда домовете си – , признава, че денят й няма по какъв начин да мине най-малко без няколко чаши чай. И в случай че се усеща изтощена или зациклила, точно в тази напитка открива своя метод да се върне към деня си с нормалната си сила. И по тази причина тя има най-малко 15 друга типа чай в шкафа си. Дали са съвършено подредени? Сигурни сме в това. „ Обикновено пия билков чай, когато се събудя заран, зелен чай със закуската, черен чай следобяд и билков чай още веднъж вечер “, споделя Кондо.



„ Опитвам се да стартирам работа преди 9 сутринта, а стаята, в която пиша, е най-любимото ми място на света “, споделя . Разположена измежду красива градина (само на минута пешком от къщата й), в нея наложително има чайник, а от радиото звучи класическа музика.

„ Намирам човешките гласове за най-разсейващи по време на работа, макар че фоновото бръмчене в някое кафене постоянно е успокояващо. Обичах да пиша на открито и с принуда се отхвърлих, само че част от смисъла да си самичък в тълпата е точно анонимността и свободата да наблюдаваш хора. Когато ти си този, който е следен, се концентрираш повече върху работата си. “

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР