След като наказа Мегън Маркъл да не присъства на церемонията,

...
След като наказа Мегън Маркъл да не присъства на церемонията,
Коментари Харесай

Кралско отмъщение! Принц Хари си изпати от червеното перо

След като наказа Мегън Маркъл да не участва на церемонията, Бъкингам откри метод да си отмъсти и на пронц Хари за пренебрежителното му отношение към кралската институция. 

Всички очи бяха вперени в принц Хари, когато той дойде в Уестминстърското абатство за коронацията на татко си Чарлз III тази заран. Въпреки това, трябваше много да се потрудите, с цел да го видите, пише британският The Sun, представен от БЛИЦ.
-->
Седнал на третия ред за посетители, синът на краля беше неуместно прикрит от голямо перо, стърчащо от шапката на вуйна му принцеса Ан. Голямото алено перо, което беше забучено на върха на церемониалната шапка, по съвършен начин скриваше лицето на Хари по време на службата.

И това не остана неусетно от кралските почитатели, които разгласиха фотографията в Twitter, с цел да посочат неуместния миг.



Освен всичко друго, Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, която отсъстваше от церемонията през днешния ден, претърпяха сходна орис на погребението на кралицата, когато бяха закрити от свещ.



" Благодаря на принцеса Ан за толкоз добре поставеното перо " - гласи един от мненията във връзка със " скриването " на Хари.







Друг добави: " Перото на принцеса Ан е новата свещ! ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР