След като на 2 април стана ясно, че служителите на

...
След като на 2 април стана ясно, че служителите на
Коментари Харесай

Готови ли са пробите за COVID-19 на гара Илиянци след смъртен случай на работеща там?

След като на 2 април стана ясно, че чиновниците на гара " Илиянци " ще бъдат тествани за COVID-19, към момента няма информация за резултатите от пробите.
От Столичната здравна ревизия (СРЗИ) по-рано прецизираха, че към 40 контактни лица ще бъдат тествани откакто 64-годишна жена, която е чиновник на БДЖ, умря в събота. Причината - затруднения поради новия ковид.
По-рано през предходната седмица пред bTV от РЗИ показаха, че се взимат всички нужни ограничения, с цел да не се допусне разпространяване на болестта.
На въпрос на към пресцентъра на ВМА по отношение на това дали са подготвени резултатите от пробите и какво демонстрират те, от лечебното заведение обявиха, че настояща информация по отношение на отчитането на данни към COVID-19 се дава на ежедневните брифинги на Националния спешен щаб. Все отново от пресцентъра се ангажираха да предадат въпроса ни на способените лица.
изпрати писмени въпроси до пресцентъра на РЗИ, откакто многократните ни опити да получим информация по телефона по отношение на това дали са подготвени пробите на контактните лица, приключиха без триумф. 
Междувременно от Националната компания " Железопътна инфраструктура " (НКЖИ) разясниха, че на всички места по гарите се взимат санитарни ограничения, а на " Илиянци " се работи най-вече с товари и пасажерите са до към 15 души дневно.
Какво е мнението на жп специалист по отношение на грижата на НКЖИ за железничарите, четете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР