След като коментирахме някои основни характеристики на децата индиго и

...
След като коментирахме някои основни характеристики на децата индиго и
Коментари Харесай

Какво са Кристалните деца и как да ги разпознаем?


След като коментирахме някои съществени характерности на децата индиго и дарбите, които те имат (често неразбрани), въпросът, който изплува в този момент е „ какво следва? “.

Отговорът е „ КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА “.

Кристалните деца са генерацията, която настава след децата индиго. Те стартират да се раждат от към 2000-та година, тъй че са към момента релативно млади. Има обаче и спекулации, че стартират да идват и по-рано на бял свят – някъде към 1995 година Твърди се, че аурата им е бяла или кристална.

Подобно на децата индиго кристалните деца са извънредно мощни, а главната им задача е да изведат човечеството до последващо равнище в еволюцията като ни разкрият вътрешната ни мощ и божественост. Това, което ги разграничава от децата индиго е, че кристалните деца действат повече като групово схващане в сравнение с като характерности.

Друга характерност, която ги отличава от индиго е, че кристалните деца са уравновесени като темперамент и умеят да се любуват на живота. Естествено, не са ваксинирани против паники, кавги и експлоадирания, само че като цяло простят доста по-лесно и са много по-безгрижни. Кристалните са генерацията, която се възползва и потегля по прокарания от децата индиго път, а комбинацията от представителите на двете поколения е супер сполучлива. Перфектният сюжет е този, при който индигото води с цялостна сили напред, премахвайки всичко, което пречи, а кристалните следват по изчистения път към по – сигурен и безвреден свят.

Срещали ли сте в миналото дете, което като че ли е прекомерно рано развито? Кристалните деца носят към себе си атмосфера като че ли са мъдри възрастни в дребни детски тела . Някои даже наподобяват като мъдреци или гурута. Тяхната мощност не произтича от груба мощ, а по-скоро от отдаденост и кристално чисти планове. Когато родителите се сблъскат за първи път с мощта на децата си, прекарването може да бъде напряко стряскащо за тях.

Най-бързият и елементарен метод да забележите кристално дете по очите – Кристалните имат натоварен, с необятно отворени очи взор . Изглежда като че ли виждат всичко с огромните си очи, което прочее може и да е правилно. Понякога погледът им може да ви тормози, тъй като наподобява като че ли разкрива всяка една дребна загадка, която носите в душата си. Когато срещнете очите им, възприятието е като да ви сканира създание от по-висш клас. Но няма преднамереност, те са извънредно обичливи, търпеливи и благи. Очите на Кристалните отразяват тяхното надълбоко духовно схващане. Те могат да виждат под повърхността на хората. Виждат вътрешната Божествена светлина. В очите им се чете страхопочитание, защото одобряват всичко вътре в себе си. Любовта, която струи от Кристалните е неустоима. Дора хора, които „ не си падат доста по деца “, са привлечени от топлата персоналност на Кристалните.

Много от Кристалните може да имат забавени речеви модели, не е рядко срещано да стартират да приказват чак на третата, даже на четвъртата си година. Това обаче не пречи на родителите им да споделят с тях. Спекулира се даже, че родителите и Кристалните имат телепатична, мисловна връзка между тях. Кристалните употребяват композиция от телепатия и личен език от знаци и звуци (включително песни), с цел да изразят мнението си. Това от време на време ги кара да наподобяват аутистични. Това не би трябвало да обезкуражава родителите им. Диагностичните критерии за аутизъм са, че той или тя живее в личен свят без връзка с близките, а Кристалните са тъкмо цялостна диаметралност на това. Те са най-свързани, отзивчиви, грижовни и любящи от всички поколения. Те са метафизичен и духовно надарени, показват невиждано равнище на добрина и сензитивност към света.

Като допълнение към топлите им сърца Кристалните имат доста тясна връзка с силата на планетата – както със самата планета, по този начин и с настроенията на масите якаш се случва събитие от международен мащаб ). Те са в тясна съгласуваност с силата на Земята, природата, луната и звездите. Подобно на античните друиди, вавилонци или египтяни, Кристалните са очаровани от звездното небе и цялостната луна. Много от Кристалните деца могат да видят луната и звездите в небето преди те да станат забележими за очите на възрастните. Имат дълбока връзка и със животните. Тези деца избират да играят на открито измежду дървета, скали, вода и цвета.

Кристалните са еманация на любовта и това се вижда във всяко тяхно деяние. Те са индикация за това, че човечеството еволюира и се издига над дребните разлики и препирни. Те са живият образец за това по какъв начин се работи от името на висшия аз, а не на егото.

23 ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА

  1. Имат огромни очи с натоварен взор

  2. Имат магнетична персоналност

  3. Силно привързани и обичливи

  4. Проговарят късно

  5. Много са музикални и може да пеят преди да са проговорили

  6. Комуникират телепатично и със личен език от знаци

  7. Възможно е да бъдат диагностицирани с аутизъм или синдром на Аспергер

  8. Имат доста балансиран темперамент, положителни и любящи

  9. Прощават елементарно

  10. Високо чувствителни и съпричастни

  11. Дълбоко свързани със животните и природата като цяло

  12. Проявяват лечебни качества

  13. Проявяват интерес към кристали и камъни

  14. Склонни са да приказват за ангели, духовно водачество и мемоари от предходни животи

  15. Екстремно изобретателни и артистични

  16. Предпочитат вегетариански ястия и плодови сокове пред „ естествена храна “

  17. Безстрашни откриватели и катерачи с впечатляващо възприятие за баланс

  18. Чувствителни са към мощни шумове

  19. Много чувствителни към тълпи

  20. Силно чувствителни към температура

  21. Не търпят хаос и неприятна организация

  22. Чувствителни към безредна околна среда като цяло

  23. Не понасят изкуствени съставки и химикали

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР