След като Kansas City Chiefs си осигуриха място в Super

...
След като Kansas City Chiefs си осигуриха място в Super
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами твърди, че Super Bowl ще бъде нагласен за Chiefs, за да подготви сцената за одобрението на Байдън от Тейлър Суифт

След като Kansas City Chiefs си осигуриха място в Super Bowl през 2024 година – който стеснен край Травис Келс отпразнува, като сложи сега- вирусна целувка на приятелката му Тейлър Суифт – даже някогашният републикански претендент за президент Вивек Рамасвами трябваше да се намеси.

Рамасвами — който се отхвърли от президентската конкуренция в интерес на поддръжката на Доналд Тръмп — предвижда, че идният Супербоул сред Чийфс и Сан Франциско 49-ърс ще бъде нагласен за първите, с цел да приготви сцената за поддръжката на Суифт за президента Джо Байдън ноември.

„ Чудя се кой ще завоюва Супербоул идващия месец. И се чудя дали тази есен тази есен ще пристигна огромно президентско утвърждение от изкуствено културно поддържана двойка “, разгласява Рамасвами до X в отговор на доктрина на алт-десния медийна персона Джак Пособиек.

„ Мисля си за това, когато Тейлър Суифт извика фамилията на Сорос през 2019 година за закупуването на правата върху нейната музика и по-късно по какъв начин тя излезе супер либера...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР