След като изумиха света, обявявайки че синът им ще е

...
След като изумиха света, обявявайки че синът им ще е
Коментари Харесай

Какво кодира Мъск в името на сина си

След като изумиха света, обявявайки че синът им ще е джендър, който един ден самичък ще избера пола си, милиардерът Илон Мъск и половиката му Граймс шашнаха всички с името на детето - X Æ A-12.

ВИЖ ОЩЕ: Мъск даде кодово име на бебето си

10 дни никой не знаеше по никакъв начин по какъв начин се произнася странният код, нито какво значи той. Така новината за футуристичното име на шестото дете на богаташа разруши интернет. Милиони в обществените мрежи изригнаха със смешни картинки за бебета роботи и по какъв начин се произнася името на момченцето. И шефът на “Тесла ”, който има 40 милиарда $, и канадската певица обясниха за какво са решили да се спрат на това нетрадиционно име. Оказа се, че в него са шифровани изкуствен интелект, елфи и аероплан на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Ето какво написа в Туитър приятелката на Мъск:

☑️ X е за незнайната променлива.

☑️ Æ съгласно моя елфически правопис e Ai, което значи обич (на няколко езика, в това число и японски) и/или изкуствен интелект (на британски Аrtificial intelligence).

☑️ A-12 = предходник на SR-17 (любимия ни самолет). Няма оръжия, няма отбрана, просто скорост. Страхотен в борба, само че без принуждение

☑️ А = “Архангел ”, обичаната ми ария.

Накрая певицата прецизира, че детето е родено като Метален плъх (по китайския зодиак).

Разузнавателният аероплан А-12, издигнат за Централно разузнавателно управление на САЩ от компанията “Локхийд ”, е прочут и с прозвището Архангел. Произведени са 18 такива машини, които са в употреба от 1963 до 1968 година, след което структурата се употребява за основаването на високоскоростния разследващ аероплан SR-71 Blackbird.

Граймс твърди, че “Архангел ” е обичаната ѝ ария, само че не изяснява от кого е. Колкото до произнасянето на името на бебето, Илон Мъск споделя, че би трябвало да се изговаря Екс Аш Архангел Преди да бъде разкрито чудатото име, близки до звездната двойка спекулираха, че те ще кръстят потомъка си с неразбираем компютърен код или предизвестието за компютърна неточност ERROR404. Според юристи името няма да бъде прието от щата Калифорния, защото съдържа числа и знаци, които опонират на закона за имената. Това е първото дете на Граймс и шесто за Мъск, който има петима синове - близнаци и тризнаци, от някогашната си брачна половинка, канадската писателка Джъстин Уилсън. Иначе 48-годишният милиардер и 32-годишната певица, чието същинско име е Клеър Буше, наподобяват един за различен. Тяхната връзка стартира през 2018 година в туитър. Мъск желал да пусне смешка в обществената мрежа за изкуствения разсъдък, само че схваща, че Граймс към този момент е направила същата преди 3 години. Започва да ѝ написа персонални известия, в които двамата си харесват, и от този момент звездната им приказка продължава до през днешния ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР