След като изтърпя присъда за двойно убийство, Джунейт Шефкет вече

...
След като изтърпя присъда за двойно убийство, Джунейт Шефкет вече
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво се случи с изрода Джунейт, който ликвидира жестоко майка си и натъпка пижама в гърлото на 6-годишното си братче!

След като изтърпя присъда за двойно ликвидиране, Джунейт Шефкет към този момент учи за… доктор в Англия, написа 24rodopi.com. Новината разкрили близки до фамилията на младежа, който бе наказан на 7 години и 4 месеца затвор за убийството на майка си и невръстното си братче.
Припомняме, че преди кървавата нощ в фамилното жилище на улица „ Стадионска “, младежът споделял, че фантазията му е да учи медицина в Англия.
Кърджалиецът изтърпя наказването си и близо 2 години към този момент е на независимост. Присъдата му бе редуцирана за положително държание. Припомняне, че двойното ликвидиране бе осъществено на 21 против 22 януари 2011 година на кърджалийската улица „ Стадионска ". 36-годишната Невджин Шефкет бе открита мъртва върху спалнята в фамилния апартамент на Шефкетови. В ранния следобяд на 22 януари на покрива на жилищния блок беше намерено и тялото на мъртвия Енис Шефкет. 6-годишното момче било удушено с голи ръце. Дълбоко в гърлото му пък са били натъпкани части от личната му пижама.
Часове след зверските действия, Джунейт направи цялостни признания за закононарушенията. Поиска бърз развой и получи наказване „ отнемане от независимост " от 7 години и 4 месеца от съда в Кърджали. Още тогава се смяташе, че Джунейт би трябвало да лежи в пандиза до 2018 година, само че в случай че има положително държание, ще излезе на независимост много по-рано.
„ Искам да изляза, с цел да продължа учението си ", съобщи тогава пред съда младежът. На фотографията: Джунейт в заведение в Кърджали през 2016 година откакто бе освободен от затвора
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР