След като изборите минаха и резултатите са ясни, бившият министър

...
След като изборите минаха и резултатите са ясни, бившият министър
Коментари Харесай

Дядо Еконтий отиде да провери цената на бензина заради обещание на Борисов

След като изборите минаха и резултатите са ясни, някогашният министър на превоза Николай Събев ( " Продължаваме промяната " ), известен като Дядо Еконтий, направи закачлив коментар в профила си във фейсбук по отношение на успеха на ГЕРБ.

" Добро утро! Отивам да видя цената на бензина ", написа Събев, визирайки изявление от 3 септември на водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов по отношение на цената на горивата:

" Ако сме в държавното управление ние още на 3 октомври - рафинерията (Лукойл Нефтохим) се съгласява да работи за БЕХ на ишлеме и бензинът пада незабавно с лев-лев и двадесет ".

На 3 септември 22 година междинната цена на литър А95 беше 3,17 лева съгласно данните на fuelo.net. Сега междинната цена е 2,98 лева на литър т.е. понижението е 19 стотинки на литър. Защо се стигна до това – придвижването на цените на суровия нефт на интернационалните пазари може да бъде елементарно проследено.

Снощи, след края на изборния ден, някогашният министър разгласява фотография със своите деца и няколко куфара с багаж. Дали има намерение да напусне страната след второто място, което зае партията му " Продължаваме промяната " в парламентарните избори, остава да гадаем.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР