След като губернаторът Демократическа партия на Ню Йорк Кати Хочул

...
След като губернаторът Демократическа партия на Ню Йорк Кати Хочул
Коментари Харесай

Губернаторът на Ню Йорк осмиван от жителите на Лонг Айлънд за това, че се е появил на погребението на убития офицер от NYPD

След като губернаторът Демократическа партия на Ню Йорк Кати Хочул беше отхвърлена на възпоменателни служби за убития NYPD Ofc. Джонатан Дилър в Масапекуа Парк, някогашен представител Лий Зелдин, R-N.Y. и други нарекоха външния й тип като непочтителен и себелюбив.

Изображения, снимани отвън погребалния дом, демонстрират, че Хочул се изправя против опечалени, след което тя напуща мястото.

Водещият на Fox News Брайън Килмийд, който живее в Масапекуа, също заяви, че на Хочул е отказана молба да приказва на съботното заравяне на Дилър и че източници са му споделили, че основният прокурор на щата Ню Йорк Летиция Джеймс е поискала да отдаде почитта си на починалият офицер.

„ Колко изцяло безсмислено и неуважително – става дума за тях, когато отправяте такова искане. Наистина би трябвало да е за фамилията “, сподели Зелдин, който представляваше източния Лонг Айлънд в Конгреса и по стандартите на Ню Йорк загуби на косъм от Хочул в конкуренцията за губерна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР