След като Франция и Великобритания обявиха, че разхлабват ограниченията, същото

...
След като Франция и Великобритания обявиха, че разхлабват ограниченията, същото
Коментари Харесай

Радост в Европа. И Германия отваря

След като Франция и Англия оповестиха, че разхлабват рестриктивните мерки, същото ще направи и Германия още от идната събота. Предвиждат се да  отпаднат рестриктивните мерки за имунизираните и преболедувалите Covid-19. Това предложи държавното управление, а гласуването в двете камари на Народното събрание е планувано за четвъртък и петък.

Германското държавно управление работи под натиска на обществото и придвижи предложение за изменение на закона за отбрана от инфекции, с което да отпаднат някои ограничавания.

В момента, в който се откри, че изцяло имунизираните и оздравелите не съставляват риск за себе си и за близките, е доста евентуално за тях да отпаднат рестриктивните мерки, разгласи здравният министър Йенс Шпан.

Очаква се още през уикенда имунизираните и преборили заболяването германци да си върнат огромна част от гражданските свободи, като свободно напредване, както и отпадането на условието за негативен резултат от тест и наложителната карантина след завръщане от някои страни. За връщането на гражданските свободи от дълго време упорства опозицията - както крайнодясната „ Алтернатива за Германия “, по този начин и демократичната партия и Левицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР