След като бяха заслепени от шокиращата победа на кандидатите, лоялни

...
След като бяха заслепени от шокиращата победа на кандидатите, лоялни
Коментари Харесай

Пакистанските династични партии сглобиха коалиция, след като гласоподавателите подкрепиха Хан

След като бяха заслепени от шокиращата победа на претендентите, лоялни на Имран Хан на изборите предходната седмица, противниците на затворения някогашен министър председател са подготвени да ръководят още веднъж, до момента в който се сближават коалиция от обичайните ръководещи партии в Пакистан.

Шехбаз Шариф от Пакистанската мюсюлманска лига-N се съгласи да сформира държавно управление с групи, в това число Пакистанската национална партия на Билавал Бхуто Зардари, наследник на убития някогашен министър председател Беназир Бхуто. Анализатори споделиха, че съглашението наподобява има поддръжката на могъщата войска.

Но те ще наследят страна, която реагира остро против дългогодишния политически модел на ръководство на Пакистан от подкрепяни от армията, фамилни партии.

Кандидатите, съюзени с популистката партия на Хан в Пакистан Tehreek-e-Insaf, завоюваха най-вече места в Народното събрание предходната седмица, подтикнати от гласоподаватели, изтощени от остарялата политическа армия на Пакистан и манипулирането на политиката от военните. Армията провежда репресии...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР