След като беше глобен със стотици милиони долари по дело

...
След като беше глобен със стотици милиони долари по дело
Коментари Харесай

Правният дълг на Доналд Тръмп расте със £70 000 на ден, тъй като лихвите излизат извън контрол

След като беше санкциониран със стотици милиони долари по дело за гражданска машинация в Ню Йорк, юридическите задължения на някогашния президент Доналд Тръмп не престават да порастват той заплаща съвсем 100 000 $ дневно рента.

Съдията Артър Енгорон постанови в петък, че любимецът на Републиканската партия за изборите през 2024 година и неговите компании би трябвало да платят 355 милиона $ (281,4 милиона паунда) неустойки за това, което той разказа като скица за машинация на банки и застрахователи посредством надуване на благосъстоянието на Тръмп в годишните му финансови доклади. Наред с финансовите наказания, бизнесът на Тръмп също е под външен контрол и предстои на ограничавания върху заемите, както и на спорния републиканец е неразрешено да служи като чиновник или шеф в която и да е нюйоркска корпорация в продължение на три години.

Общо Тръмп дължи $537,019,274 (£426,670,000) в правосъдни разпоредби и лихви към неделя, 18 февруари, с $87,502 (£70,000) рента, добавена единствено за един ден. Това идва в мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР