След като Българското национално радио отмени излъчването на интервю с

...
След като Българското национално радио отмени излъчването на интервю с
Коментари Харесай

Захарова брани Митрофанова: В България може ли да се диша

След като Българското национално радио анулира излъчването на изявление с съветската посланичкка Елеонора Митрофанова поради неспасване на професионалните стандарти от страна на интервюиращия Петаъ Волгин, говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова излезе с следващи внушения против България в съветска обществена мрежа.

" В България съветските дами нямат право да дават изявленията или да пресичат въздушното й пространство. Все още ли може да се диша в България? " - пишеЗахарова, очевидно наранена от отхвърли на страната ни да даде въздушното си простанство за самолета на Сергей лавров с делегация, включваща санционирани от Европейски Съюз лица, каквато е самата Захарова.

По-рано програмният съвет на Българското национално радио (БНР) смъкна от ефир изявление с Митрофанова, чието лъчение беше планувано за през днешния ден в предаването „ Политически неточно “ с Петър Волгин.

Подобно на Захарова, Елеонора Митрофанова неведнъж си разрешава интервенция във вътрешните ни работи и арогантни изявления във връзка с България и българите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР