След като арестува серийния убиец Гари Хилтън пред смесен магазин

...
След като арестува серийния убиец Гари Хилтън пред смесен магазин
Коментари Харесай

Полицията сключи „сделка с дявола“, за да разкрие местоположението на изчезналия турист от Кървавата планина: Убиецът беше „на лов“

След като арестува серийния палач Гари Хилтън пред разбъркан магазин в Джорджия, полицията беше оставена " угрижен ", откакто научи, че тялото на липсващ екскурзиант не е при обвинения.

Оставени с непостижимата задача да намерят тялото на туристката Мередит Емерсън в частта на Апалачите в Джорджия, полицията подписа „ договорка с дявола “.

„ Аз отидох до пандиза, където държахме Хилтън. Срещнах се с юристите му. Помолих ги да отидат да приказват с него и им споделих, че желая да знам къде е Мередит Емерсън тъкмо тогава ", някогашен специфичен сътрудник на Бюрото за следствие на Джорджия Джон Кейгъл сподели в " Кървавата планина ".

„ Те разговаряха с него в продължение на няколко часа и излязоха и ме попитаха дали бих се обадил на локалния прокурор, с цел да видя дали той би бил подготвен да обмисли премахването на смъртното наказване от маса в подмяна на местонахождението на Мередит Емерсън ", продължи той в новата лимитирана поредност на Fox Nation.

П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР