След категоричната загуба па Гришо от Федерер от неделя (седма

...
След категоричната загуба па Гришо от Федерер от неделя (седма
Коментари Харесай

Един филм за тенис и малко Холивуд

След безапелационната загуба па Гришо от Федерер от неделя (седма поред), предлагам сюжет за нискобюджетен състезателен филм.

Това предлага в профила си във Facebook Стефан Андонов.

Сюжетът е следният:

Талантлив тенисист, най-хубав измежду положителните, само че най-слаб измежду най-силните.

Гаджето му - световноизвестна какичка го зарязва поради неспособността му да бъде номер едно в света. За да си я върне той търси треньор, който може да изстиска най-хубавото от него.

Никой не желае да се занимава с тази марда, с изключение на един, само че пък никой не желае да работи с него. Това е кьорав шаолински духовник.

След известно кандисване двамата се взимат и почват работа на 8000 метра надморска височина на корт от лед върху замръзнало езеро.

Монахът, развил чувства на прилеп, в началото цели тенисиста с топки и го кара да ги отблъсква с ракетата си, само че със завързани очи. Началото не е положително и тенисистът е затрупан със синини.

Следват малко дзен, фън-шуй, музика в жанр Eye of the tiger; и внезапно към този момент виждаме нов човек.

Монахът повече не хвърля топки. Вече ги задвижва с чи силата си. И не ги мята по тенисистчето, а ги запраща в разнообразни ъгли на ледения корт.

Нашият, несъмнено, необут, намазал стъпалата си с гуано от якове, препуска и прави маневри на леда, по-уверено и от кънкьор или хокеист.

Следва завръщане на международните кортове след 3 години в Тибет. Нашият реализира мачкане и тотална доминация и аха какичката да го изиска, нашият взема решение да се отдръпна във Враца, където се била преместила някаква негова учебна възлюбена на име Адриана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР