След изминалия TAKEOVER с двама от артистите на Apollonia и

...
След изминалия TAKEOVER с двама от артистите на Apollonia и
Коментари Харесай

YALTA CLUB кани Joey Daniel и Andrea Oliva в един уикенд


След миналия TAKEOVER с двама от артистите на Apollonia и второто издание от поредицата Elegant Touch Showcase е време за последния клубен уикенд на YALTA CLUB за януари. В петък (26 януари) зад пулта на ROOM 2 ще се качи една от водещите фигури в холандския нощен живот, Joey Daniel. Той ще пуска цяла нощ, без спиране. На 27 януари в ROOM 1 ще чуем снадки сет на Andrea Oliva, а съботната вечер ще открие един от резидентите на клуба DIASS.

В петък, от старта на вечерта в 23:30 до нейния край ще се любуваме само на музиката на Joey Daniel. Роден в Ротердам, той е един от най-разпознаваемите холандски техно актьори. От фен на техно празненствата, той бързо се качва на сцената и става резидент на клубове като OFF-CORSO и NOW&WOW. Малко по-късно, започва събитията си 300 MPH-ежемесечни празненства, които се трансформират в едни най-популярните в Холандия и даже получават солидна известност измежду интернационалните техно среди. Някои от гостите на въпросните празненства през годините са имена като Loco Dice, Pan-Pot, Joris Voorn, Raresh и Tini.

 2024826 Извън именитите му събития, Joey Daniel е показвал уменията си на огромния Awakenings фестивал, както и на други фестивали като Cocoon Holland, Time Warp, Mysteryland, Welcome to the Future и доста други. След като свири на многочислени празненства в Ибиза през 2014, Joey е видян от Music On, лейбълът на Marco Carola, което го води до един от най запаметяващите се моменти в кариерата му – да пуска на едно от празненствата Music On в Amnesia, един до друг с имена като Joseph Capriati, Hector и несъмнено, самия Marco Carola.

В събота, старт на вечерта ще даде DIASS, а след него в ROOM 1 ще чуем снадки сет на швейцареца Andrea Oliva – име с одобрен интернационален статут. Музиката стартира да го влече от 12 годишна възраст, а на 16 към този момент работи в магазин за плочи, където освен се учи да свири, само че и събира сбирка от екслузивни промота от Европа и света. Малко по-късно, Andrea към този момент има участия в топ клубове в Швейцария, което го води до клубовете Terminus и Pravda, където става резидент. Всичко това му оказва помощ да доближи до лейбъла Cadenza Records и до основната му реизденция в USHUAÏA Ибиза за ъндърграунд празненствата ANTS. По същото време, той разрушава всички Beatport ранглисти с ремикса си на Rise of Angels, който се превърща в летния химн на Ибиза и един от най-продаваните записи на Cadenza. През последните години, Andrea има екстензивни международни турнета с основни изяви на Coachella (САЩ), Tomorrowland (Белгия), Extrema Festivals (Белгия и Холандия), Creamfields (Ибиза) и Sonus (Хърватия), както и участия в клубове като Output (Ню-Йорк), Panorama (Берлин), Cocorico (Италия) и несъмнено огромното закриващо празненство Ushuaia пез 2014, където споделя пулта с Marco Carola. Малко по-късно, през 2016, Andrea Oliva дебютира за лейбъла му Music On.

За този уикенд клубът още веднъж предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].

Билети могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20лв.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР