След изиграването на шест мача от груповата фаза България заема

...
След изиграването на шест мача от груповата фаза България заема
Коментари Харесай

„Лъвовете“ вече година без победа

След изиграването на шест мача от груповата фаза България заема последното място в подреждането с актив от три точки, колкото имат и черногорците. Срещу тях нашите записаха десети следващ дуел на „ трикольорите”, в който те не съумяват да запишат победа.

" Всеки може да победи всеки, само че ние не можем да победим никой ", призна вратарят Пламен Илиев. Той беше в основата да не загубим, откакто отрази няколко рискови положения.

„ Показахме темперамент, искахме непременно да победим. През втората част имахме спад за към 15 минути, само че до края на дуела искахме повече успеха. За жал не успяхме да си осъществяваме шансове, Мисля, че направихме добра крачка напред.

Виждате, че искахме да победим непременно. Това се видя и от групировката и момчетата, които бяхме избрали. През второто полувреме за жалост не влязохме в ритъма добре и трябваше да вършим смени, с цел да върнем още веднъж контрола в средата.

Попето играе на същата позиция и в клуба си. Идеята беше да имаме по-добро владеене на топката и да имаме по-добри хрумвания е средата. Доволен съм от желанието за победа и себераздаването. Доволен съм от всички, които играха.

Марселиньо и Вандерсон дадоха доста, само че съперникът ни изненада с пасивността си и сгъстените пространства сред линиите. Това ни затрудни. Това е една дребна светлинка в тунела. С всяка точка или 3 се добива самочувствие и се надявам против Англия да се оправим добре. Във футбола нищо не е невероятно. Такива срещи като сегашната са положителни за моментите през март, когато ще дойдат същинските мачове “, счита селекционерът Краси Балъков.

В понеделник българите посрещат Англия в София

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР