След изборите БСП изостриха тона срещу властта. Аз не виждам

...
След изборите БСП изостриха тона срещу властта. Аз не виждам
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Ние предлагаме бюджет на развитието, бюджет на растежа

След изборите Българска социалистическа партия изостриха тона против властта. " Аз не виждам за какво оценявате като изостряне на тона казването на истини. Това, че господин Борисов не беше идвал може би два месеца и половина в Народното събрание, се бяха натрупали много проблеми в страната, които всички български жители, всички медии, всички ние от опозицията виждаме. Искаме да сложим проблемите, само че него го няма, отсъства ", сподели в студиото на " Панорама " зам-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

По негово мнение министър председателят през днешния ден не е реагирал по този начин, че да успокои българските жители, а нервно е опонирал. Свиленски дефинира тона на Нинова като спокоен и естествен за обстановката, в която се намираме.

Георги Свиленски изясни, че от партията имат ясна и безапелационна позиция във връзка с кандидатурата на Цацаров за прецедател на КПКОНПИ. От Българска социалистическа партия са изрично срещу метода на избиране на състава на КПКОНПИ е са предизвестили, че тази комисия няма да работи. Те са внесли законопроект, който разпорежда ръководителят да се назначава от президента, от орган, който не се разпорежда с европейски средства, не се разпорежда с публични поръчки, не разпределя бюджет.
Георги Свиленски: Няма по какъв начин да издигем различен претендент като всички партии са се договорили да поддържат господин Цацаров.
Той изясни, че различният бюджет, който оферират цели да покажат на българския народ различен метод, по който би могла да се развива страната.
Георги Свиленски: Ние предлагаме бюджет на развиването, бюджет на растежа, а не бюджет на застоя, който оферират ръководещите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР