След и дойде ред и на Valentino да покаже своята

...
След и дойде ред и на Valentino да покаже своята
Коментари Харесай

Valentino – анатомия на висшата мода

След и пристигна ред и на Valentino да покаже своята сбирка висша мода, неслучайно наречена Anatomy of Couture . Ревюто се организира в централата на италианската фешън къща на Place Vendôme в Париж, а креативният шеф сподели над 60 тоалета. Красиви, изискани, само че и дръзки и цветни – този път дизайнерът желае да излезе от разпоредбите на висшата мода и да „ пренапише “ разпоредбите й.
               

Той излиза от класиката, само че в това време остава правилен както на марката, по този начин и на личния си жанр, като се насочва към по-младата публика с андрогинни визии и ярки цветове. Сред тях се открояват розово, зелено, синьо, лилаво и алено. Кройките, несъмнено, са безупречни и при някои рокли силуетът е изтънчено емфатичен и извънредно мекушав.
               

И тъкмо когато си мислим, че Пиерпаоло Пичоли не може да надскочи себе си (няма по какъв начин да предходната haute couture сбирка, показана във Венеция), той сподели, че е подготвен да го направи, тъй че да не стопираме да ' " ах " -ваме от хубостта, която ни подарява. Едва ли има момиче, което да не си мечтае да има Valentino в дрешника си, а ние сме сигурни, че напълно скоро ще забележим някой от тези невероятни тоалети на червени килим, въпреки всичко сезонът на филмовите награди занапред следва.

Вижте и цялото шоу ето тук:
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР