След Галиче, управляващите нямат повече право да критикуват миналото. Чрез

...
След Галиче, управляващите нямат повече право да критикуват миналото. Чрез
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: След Галиче, управляващите нямат повече право да критикуват миналото

След Галиче, ръководещите нямат повече право да подлагат на критика предишното. Чрез Галиче, ГЕРБ за следващ път демонстрираха, че са слепи за всичко друго с изключение на за потреблението на властта, че се усещат добре в блатото на беззаконието. Галиче е нагла насмешка с демократичния развой. Това сподели зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев в декларация от името на група в Народното събрание.

„ ГЕРБ безусловно сподели на българите: „ Гласувайте по съвест, ние не ви пречим, единствено след това ще подменим протокола “. Всички знаете по какъв начин се назовава това, когато настоящата власт употребява всички лостове, с цел да не разреши смяната.

„ На всички техни псевдодемократски възгласи за тоталитаризъм, авторитаризъм, отговорът е един – Галиче. Галиче е знак на голяма политическа замяна, която от дълго време е в ход, с цел да подсигурява финансовото оцеляване на една тясна група от хора към ГЕРБ. Галиче е и предизвестие, че в районите и общините свободната самодейност, икономическото развиване и напредъка на дребния бизнес, ще зависят от господарите на общината, които са пристигнали с сменен протокол “, съобщи Стойнев.

„ Гледайте Галиче и мислете за локалните избори през 2019 година, само че мислете по какъв начин като български жители да се противопоставим на готвената замяна на вота ни. Ние българските социалисти вършим тези костатации не със зложелателство, а със страдание. Ние ще използваме всички разрешени от закона средства, с цел да не допуснем имитация на изборите, само че по огромната мощ е в ръцете на хората “, сподели още социалистът.

Красен Кръстев от ГЕРБ опроверга обвиняванията на опозицията. Няма по какъв начин депутат да членува в изборна изборна секция, камо ли да е ръководител. Протоколът е подписан от членове на Българска социалистическа партия. Не виждам по какъв начин е сменен протокол, това е гнусна неистина “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР