След финалните надписи на „Отмъстителите: Краят“ феновете с тъга разбраха,

...
След финалните надписи на „Отмъстителите: Краят“ феновете с тъга разбраха,
Коментари Харесай

Робърт Дауни Джуниър отново става Железния човек

След финалните надписи на „ Отмъстителите: Краят “ почитателите с горест схванаха, че пътят на Робърт Дауни Джуниър като Железния човек завършва. Не единствено сюжетът го поведе натам, само че и самият артист на няколко пъти разяснява, че желае да се концентрира върху други кино планове, в които супергероите нямат безусловно място.

Въпреки всичко това, феновете на вселената на „ Марвел “ имат мотив за наздравица – Дауни Джуниър ще постави още един път костюма на Железния човек. Това ще се случи в границите на първия независим филм за Черната вдовица. Наташа Романоф, в чийто кожен костюм влиза Скарлет Йохансон, влезе във филмовото семейство на „ Марвел “ през 2010 година, като се включи в „ Железния човек 2 “. Въпреки че събитията в „ Отмъстителите: Краят “ не бяха окуражаващи и за нея, още следващата година на огромния екран ще се появи и приспособената й предистория. Събитията в новия филм ще бъдат позиционирани след тези в „ Капитан Америка: Гражданска война “ и преди „ Отмъстителите: Война до безкрайност “.

Според източниците на Deadline наличието на Тони Старк е съвсем несъмнено в „ Черната вдовица “. Предположенията са обаче, че става дума за камео роля.

Източник: Monitor
Снимка: Marvel Studios
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР