След феноменалния успех на филма Жената чудо това лято, израелската

...
След феноменалния успех на филма Жената чудо това лято, израелската
Коментари Харесай

Как Жената чудо Гал Гадот балансира между децата и кариерата си

След феноменалния триумф на кино лентата " Жената знамение " това лято, израелската актриса Гал Гадот се трансформира в суперзвезда. Тя обаче е и майка на две деца и балансирането на персоналните и професионалните ѝ задължения по никакъв начин не е елементарно.

" Това е едно от най-големите провокации. Всяка майка с кариера го знае ", споделя Гадот, представена от Business Insider. " Винаги се чувстваш отговорна, че не си задоволително време у дома или пък не си работила задоволително време, в случай че обърнеш повече внимание на едното или другото. "

Наскоро обаче актрисата стигнала до просветление за това по какъв начин се реализира баланс.

" Децата в действителност са част от всеки аспект в живота. Не би трябвало да го променяш напълно единствено поради тях. Разбира се, те са приоритет номер едно, само че няма нищо неприятно човек да има и друго в живота си. Няма нищо неприятно да нямаш рутина, да правиш нещата друго. Важното е фамилията да е дружно ", споделя тя.

Когато снимала " Жената знамение ", на Гадот ѝ се налагало да работи по шест дни в седмицата. Често взимала огромната си щерка със себе си на снимачната площадка.

" След като кино лентата пожъна триумф, ѝ споделих: " Всичкото това време, през което ме нямаше или когато трябваше да стоиш с мен на работа и ни беше студено и просто искахме да се приберем... Заслужаваше си ". И тя го почувства, сподели ми, че се гордее с мен. Понеже фамилията ни мина дружно през това, триумфът на кино лентата беше като фамилен триумф ", добавя Гадот.

And then we were four... She is here, Maya. I feel so complete blessed and thankful for all the Wonders in my life #family #newborn #grateful

Публикация, споделена от Gal Gadot (@gal_gadot) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР