След еуфорията в Лондон и Чикаго дойде време Историята на

...
След еуфорията в Лондон и Чикаго дойде време Историята на
Коментари Харесай

Стоичков представя биографията си в още 5 града у нас

След еуфорията в Лондон и Чикаго пристигна време " Историята " на Христо Стоичков още веднъж да се завърне на родна земя. Кавалерът на " Златната топка " ще показа в пет града своята биография, написана взаимно с Владимир Памуков и издадена от " Софтпрес ".
 Стоичков: Къде съм падал, къде съм ставал, само че не съм се оплаквал
Турнето стартира на 20 юли в " Арена Асарел " в Панагюрище. Два дни по-късно " Историята " ще гостува на Стара Загора. Именно под Аязмото и при голям интерес Стоичков към този момент провежда огромен мач с присъединяване на митове на България и Барселона преди съвсем две години. На 23 юли Камата ще раздава подписи върху книгата си в Петрич, с цел да прекоси цяла България и на 25-и да стигне до Каварна.

Турнето на Стоичков ще приключи на 28 юли в " Арена Монбат " в Русе. Това е единственият град, където влизането ще е с билети. Но в цената от 25 лв. е включена и книгата. Миналата година " Историята " имаше страховит триумф с министър председателите си в София, Ямбол, Пловдив, Бургас и Варна. И в този момент още градове молят Стоичков направи сходно шоу за българските почитатели.

Заради късия му отпуск от телевизионния тв колос " Унивижън " най-вече още един град може да влезе в лятната стратегия. Но кавалерът на " Златната топка " подсигурява за своите почитатели и коледни изненади, които занапред ще бъдат оповестени.

" Аз желая всеки човек, който има моята " История ", да получи персонално от мен и подпис – споделя най-големият български футболист при всички представяния. - Затова няма да спра, до момента в който не извърша това предпочитание ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР