След емоционално гласуване и много сълзи в очите, поредните участници,

...
След емоционално гласуване и много сълзи в очите, поредните участници,
Коментари Харесай

Потръгна бизнесът на Иван и Александрина след Един за друг

След прочувствено гласоподаване и доста сълзи в очите, следващите участници, които напущат най-вълнуващата любовна конкуренция в ефира на NOVA - " Един за различен “ са Александрина и Иван. Семейство Иванови от Кюстендил, само че живеещо в София, са посетители в студиото на " Събуди се “, където разкриват страстите от прекарванията си в шоуто.

Обичаната от аудиторията и участниците двойка, влезе в предаването със поръчката, че е готова на всичко за победа, само че си тръгна на крачка от полуфинала. Каква е равносметката им след напускането на хитовото риалити и по какъв начин се е трансформирал животът им след присъединяване, двойката разкрива в изявлението си пред Анна-Мария Конова.

Всички доста се забавляваха от привързаността на Иван към колата му, само че той признава, че се е чувствал спокоен, откакто от предаването разрешават тя да остане на паркинга на " Вилата на любовта “.

" Децата ни липсваха и това е обикновено след толкоз доста време прекарано в предаването. Също по този начин ни лепсваха другари и родственици, само че трябваше да забележим дали и какъв брой ще издържим. При Сани беше малко по-трудно “, признава Иван. 

Сани и Иван се трансфораха в любимци на всички и станаха доста известни след присъединяване им в любовното риалити. Двойката признава, че виждат обичта на хората и това им харесва. За късото време, което са на открито, хората ги разпознават, стопират ги, разпитват ги, снимат се с тях.

" С Краси Радков от ден първи си паснахме доста добре. Той ме дефинира за сериозна конкуренция, само че не бих се конкурирал с него, тъй като ми е другар. Друго е човек като него, с такава сполучлива професионална реализация да ми каже, че ме прави оценка за добър негов правоприемник. През цялото време се забавлявахме с него, без значение дали е игра или във " Вилата на любовта “, споделя за другарството си с водещия Иван.

" Като паметен миг мога да дефинира качването ни на тортата. Мислехме, че няма да успеем, само че си казахме, че ще създадем всичко допустимо, без да се нервираме и ядосваме. Когато застанахме от горната страна се почувствахме доста задоволени. Във вилата се събирахме всички дружно и си останахме другари. Споделяхме си страстите и всички се превърнахме в доста близки “, разкрива един от доста незабравими моменти в предаването Сани.

" Аз доста се ядосвах. Всички го виждахте това, само че до момента в който се приберем във вилата и си поговорим с останалите участници, бързо ми минаваше “, добавя Иван.

" Пожелаваме триумф на всички финалисти. Стискаме палци най-вече за хората, които ни подкрепяха до последно и това са Вики и Явор. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР