След едно десетилетие на обтегнати отношения фолк певицата Емилия и

...
След едно десетилетие на обтегнати отношения фолк певицата Емилия и
Коментари Харесай

Край на войната: Емилия прости на Камелия и се похвали, че с Жорж са заедно

След едно десетилетие на обтегнати връзки фолк певицата Емилия и Камелия заровиха томахавките, видя HotArena.

Двете изпълнителки отпразнуваха дружно 8 март в столично заведение, а компания им правеха техните мъже - Жорж и Цветин. Вторият незабавно прикова погледите към себе си с шареното облекло, което изпъкна със своята чудатост. В същото време Жорж беше с черен костюм, който блестящо контрастираше на оранжевия отбор на половинката му.

Емилия и Камелия не пропуснаха да се похвалят, че обичаната и мъжете са ги затрупали с букети за женския празник, само че не това гледаха почитателите им, а, че двете певици са дружно в едно помещение.

За да проследим войната сред тях, би трябвало да се върнем преди едно десетилетие, когато Анелия и Емилия водеха борба за сърцето на Коко Динев. Тогава Камелия застана на страната на Анелия против колежката й. Анелия имаше брак с Динев и щерка, само че се разделиха и той стартира връзка с Емилия.

В тези смутни времена Анелия и Емилия се атакуваха обществено през медиите и мъчно прикриваха неприязънта си между тях. Тогава пристигна и емблематичната интервенция на Камелия, която  зае страната на Анелия и това мощно ядоса Емилия.

" Ако приказваме за Анелия, като виждам какво прави, то тя е на светлинни години напред от директната конкуренция. Имам поради, че тя направи доста песни които, непрестанно се въртят по нощните заведения завладя малките екрани, интернет с новаторските си клипове. Успя да разчупи обичайното, което безспорно я изстреля нагоре. Затова споделям, че тази година точно тя би трябвало да завоюва фирмената конкуренция за реализатор на годината. Ако би трябвало да сме почтени, за мен Емилия е залезът, а Анелия зората ", съобщи Камелия и си навлече омразата на колежката си.

Дълги години двете не си говореха, само че в този момент изненадващо са затоплили връзките си.Вероятно с възрастта са осъзнали че от войните няма смисъл написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР