След една раздяла много хора са склонни да изпадат в

...
След една раздяла много хора са склонни да изпадат в
Коментари Харесай

4 зодии, които са склонни да отново имат връзка с бившия си

След една разлъка доста хора са склонни да изпадат в дупки и да поглеждат отново към опцията да имат връзка с някогашния си. Това може да докара до втори късмет за двамата сътрудници или до повторение на една неточност, която ви е направила нещастна. Никой не знае какво може да се случи, само че е ясно, че с цел да се огледа отново към това да имате връзка с някогашния си, би трябвало да се създадат доста взаимни отстъпки.

Повторното виждане с човек, с който към този момент сте се разделили един път, може да провокира странни и мощни усеща, които не сте очаквали. Това може да включва предпочитание да се съберете още веднъж, даже и да става въпрос единствено за флирт. Очевидно зависи от метода, по който е завършила връзката ви.

Някои хора могат да имат неразрешени усеща към този човек и даже да стартират да усещат отсъствието му в живота си. За да се оправят с това, те може даже да са подготвени да изградят интимна връзка с някогашния си сътрудник, единствено с цел да поддържат контакта си. Тъй като това би било комфортно за тях, тези хора също са склонни да се връщат към него, до момента в който намерят човек, с който нещата да са съществени.

Попова и Славена Вътова едвам не попаднаха в челюстите на акули на Малдивите

Вижте тези четири зодиакални знака, които са склонни да стартират нова връзка с някогашния си:

Телец

 телец - връзка с някогашния

Всички знаем какъв брой доста хората от тази зодия държат на предишното и са сантиментални. Вероятно ще бъде мъчно за един Телец да се откаже изцяло от предходна връзка. Много е допустимо в един миг той да потърси връзка с някогашния си, тъй като постоянно се сеща за хубавите моменти, които са имали дружно.

Този земен знак търси сигурност и комфорт, а удобството на някогашния сътрудник може да е в положение да му обезпечи тези усеща. Телците също по този начин са склонни да основават интимна прочувствена връзка с някогашния си. Тези връзки могат да продължат дълго след раздялата. Това може да значи, че вторият късмет за тези хора е изцяло вероятен.

 

Рак

 4 зодии, които са склонни да още веднъж имат връзка с някогашния си

Ракът, като воден знак, е прочут със своята прочувствена страна и мощна обвързаност. Така че тези хора може да се борят да преодолеят предходна връзка с някогашния си и да изпитват усеща към него. Водните знаци са известни със своята сензитивност, деликатност и възпитателни качества, тъй че даже е евентуално Ракът да е от тези хора, които желаят да поддържат връзка с предишното си.

Родените под този знак биха не запомнили бързо за някои отрицателни моменти от живота с въпросния човек, без да си дават сметка какъв брой предизвикателно може да е това. Този табиет на Раците има капацитета да ги хвърли в положение на носталгия и да съживи всички страсти, които в миналото са изпитвали, когато са имали връзка с някогашния си, което да ги накара да станат интимни още веднъж.

 

Везни

 везни - връзка с някогашния

Везните са известни с това, че се стремят към естетика и правдивост. Те могат да почувстват, че предходната им връзка не е била завършена по подобаващ метод. Това се трансформира в една от аргументите да се видят още веднъж с някогашния си. Освен това този зодиакален знак има цялата атрактивна дипломатичност, нужна, с цел да се ориентира какво може да значи за тях втори късмет с този човек. Истината е, че те в никакъв случай не биха желали да пропуснат това.

Като въздушен знак, Везните ценят взаимоотношенията и обществените връзки. Те не обичат да са сами, което е и една от аргументите да се замислят за краткотрайна връзка с някогашния си.

 

Риби

 риби - връзка с някогашния

Рибите имат общо взето оптимистично отношение към живота. Поради това те постоянно си падат по някогашните си половинки. Дори в случай че предходната им връзка е приключила зле, Рибите са известни с това, че са чувствителни и състрадателни. Така че може да им е мъчно да се отърват изцяло от нея.

Този воден знак е податлив да се придържа към предишното и може да има приятни прекарвания от предходната си връзка. Поради това постоянно му липсват сигурността и интимността, които са споделяли с този човек. Всичко това ги кара да възстановят интимната връзка с някогашния си сътрудник.

 

Тъй като двамата души към този момент се познават, поради гореспоменатите признаци интимността с някогашния може да бъде по-малко сложна, в сравнение с започването на нова връзка. Въпреки това, даже и да сте считали, че сте завършили с връзката, да се сдобрите с някогашния може да разпали още веднъж остарели усеща и страсти. Може да си дадете втори късмет, само че внимавайте, защото това също може да бъде объркващо и мъчително.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР