След двегодишно прекъсване заради Ковид обстановката, Сливен отново ще има

...
След двегодишно прекъсване заради Ковид обстановката, Сливен отново ще има
Коментари Харесай

Мис България Теодора Мудева търси новата Мис Сливен

След двегодишно спиране поради Ковид ситуацията, Сливен още веднъж ще има своята претендентка за короната на Мис България. Грандиозният театър ще събере посетители на града в зала Сливен на 19 октомври от 19:30 часа. Вече започнаха записванията на участнички от град Сливен и цялата околия.

След изключителния триумф на Мис България Теодора Мудева, която по-късно завоюва и интернационалната купата Мис Планет в Грузия, лицензиантката на състезанието Мис България Ирина Папазова, избра точно Теодора да организира кастингите в града. Красавицата, която ще е и част от журито, е родена в Сливен, само че от дребна живее в Бургас.
-->
„ Искрено имам вяра, че идната носителка на влиятелната корона ще е точно от град Сливен, тъй като девойките в града са извънредно красиви и артистични “ – сподели госпожица Мудева.

Всички искащи да се включат девойки, които са на възраст сред 16 и 24 години, с височина над 166 см могат да го създадат до 10-ти октомври, като изпратят свои фотоси в цялостен растеж и в непосредствен проект, къса информация за себе си и контакт за противоположна връзка на e-mail: [email protected] или на известие във фейсбук страницата на МИС СЛИВЕН.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР