След доставките на местни хранителни продукти със самолети, Турция пробива

...
След доставките на местни хранителни продукти със самолети, Турция пробива
Коментари Харесай

Турция пробива наложеното ембарго над Катар

След доставките на локални хранителни артикули със самолети, Турция пробива наложеното ембарго над Катар и е с изпращане на хранителни артикули към този момент по морски път, съобщи осведомителната агенция Догу хабер ажансъ (ДХА). За задачата във вторник от Измир за Доха отплава транспортен съд, претрупан с 4 хиляди тона хранителни артикули – яйца, мляко, пресни плодове и зеленчуци, разнообразни хранителни мазнини, съобщи " Фокус ".

Доставките се правят от 6 турски компании посредством посредничеството на логистична компания на катарски предприемач. Осигурена е и поддръжката на турското Министерство на стопанската система.

Доставката на 20 юли е замислена като пробна и в бъдеще от Турция за Катар на всеки 10 дни ще бъде изпращан по един транспортен съд, претрупан с сред 4 и 10 хиляди тона разнообразни храни. Специализираният хладилен транспортен съд „ Green Guatemala ”, който ще отплава на следващия ден от Измир за Доха, е издигнат през 1992 година и понастоящем плава под флага на Бахамските острови, показва още ДХА.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР