След документалната поредица на принц Хари и Меган Маркъл по

...
След документалната поредица на принц Хари и Меган Маркъл по
Коментари Харесай

Тежката диагноза на една херцогиня

След документалната поредност на принц Хари и Меган Маркъл по Netflix и биографичната книга на херцога на Съсекс, още един представител на кралския двор реши да прави обществени разкрития за персоналния си живот. Сара Фъргюсън, която от години е щастливо разведена с принц Андрю, отказал се от кралските трофеи, съумя да притегли вниманието към себе си с подкаста Tea Talks with the Duchess and Sarah.
 Сара Фъргюсън и признанията за връзката с принц Андрю в новия й подкаст Tea Talks with the Duchess and Sarah
Напук на кралския двор - разведени и по-щастливи от всеки път

Една история, която си заслужава да се чуе

Покрай признанията за персоналния си живот и ролята на кралското семейство в него, херцогинята на Йорк ни изненада неприятно и с новината за една тежка диагноза.

През миналия уикенд представител на разкри, че тя е била диагностицирана с рак на гърдата след профилактичен обзор и е претърпяла интервенция за унищожаване на тумора. Сега към този момент е в дома си в Уиндзор и се възвръща след интервенцията в компанията на фамилията си.
 Снимка 623908

Според доближени на херцогинята на Йорк, прогнозите за здравословното й състояние са положителни, тъй като ракът е бил открит в доста ранен етап и лекарите са подхванали правилни и навременни ограничения. Тя се лекува в болницата King Edward VII Hospital, която се грижи за здравето на членовете на кралското семейство от десетилетия.
 Принц Хари и Меган Маркъл още веднъж получиха поддръжката на Сара Фъргюсън
Съюзникът на Хари и Меган в кралския двор

Когато сте на едно мнение

Според формалното известие, Сара Фъргюсън ще приказва за компликациите, през които е минала, в новия епизод на подкаста си. В него чакаме подробности за диагнозата, със шерването на които ще желае да бъде потребна на другите дами, които минават или в бъдеще може да им се наложи да преминат през същото, предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР