След днешната си поява в ефир, фолк певицата Мария се

...
След днешната си поява в ефир, фолк певицата Мария се
Коментари Харесай

Мария стана Мара Пижамата, оскверни църква

След днешната си поява в ефир, фолк певицата Мария се снабди с нов жесток прякор поради шокиращото облекло, което беше облякла за изявление . Както е известно от години, заралийката се слави като Мара Отварачката, само че това комбиниране с името й безусловно може да я изкара от кожата, настояват осведомени.

Заради "тоалета ", който по-скоро наподобяваше домашно облекло или пижама, новият й етикет е Мара Пижамата. Напористата изпълнителка искаше да блесне в автентичен аутфит пред репортерката Деси Цонева, която я интервюира за "На кафе ", само че вместо ефектна, визията й втрещи феновете. Пайнерката беше избрала нещо, което подсещаше на усмирителна риза, само че в великански размер, а местоположението на изявата й въобще не беше подобаваща за метода по който наподобява - църквата "Света Неделя " в София.



Екстравагантността й несъмнено пристигна допълнително, а също така суетната хала се беше наклепала с грим, поради който лицето й изглеждаше като изпържено. "Вдъхновявам визията си от доста известни персони в чужбина, които последвам в обществената мрежа ", изясни тя.

Миньончето показа също, че около пандемията се е научила да се гримира и да си прави сама прическата, само че особено за изявлението е ходила на коафьор за първи път от доста време насам. Свободното време в последно време пък запълвала с гимнастика, а обичаната й Марая била при баба Данче. За разлика от други родни звезди, които акцентираха, че около обществената изолираност са по-близко до фамилията и децата си, това очевидно не важи за фолк певицата.

"Не желая да звуча като многострадалната Геновева, по скро с тази си поява желая да дам малко оптимизъм на всички. Това рано или късно ще свърши, имало е да ни се случва. Но в този интервал започваме да се радваме на едни други неща, да вземем за пример че въздуха ни е чист ", избухна в изявлението си Марчето във връзка карантината.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР