След десетилетия на смут Алън Бейтс най-накрая е чут в

...
След десетилетия на смут Алън Бейтс най-накрая е чут в
Коментари Харесай

Героят на Пощенската служба Алън Бейтс сега – „жесток“ спор за обезщетение, пренебрежение към OBE и романтика с партньорката Сузане

След десетилетия на ужас Алън Бейтс най-сетне е чут в битката си за правдивост за жертвите на абсурда в Пощенската работа.

Днес някогашният шеф на пощата, който управлява акцията за откриване на дефектната ИТ система на организацията, Horizon, дава показания в следствието на Post Office Horizon IT. Това беше оповестено за най-тежката правосъдна неточност в Обединеното кралство, при което повече от 900 подпощенски чиновници бяха преследвани сред 1999 и 2015 година

Някои се оказаха изправени пред затворнически присъди, до момента в който други изгубиха бракове, пари и даже домовете си. За други цената беше прекомерно висока и се счита, че четирима са протегнали ръка на живота си поради тестването.

Неуморните старания на Алън станаха ентусиазъм зад драмата на ITV Mr Bates vs The Post Office, излъчена на началото на годината. Зрителите останаха смаяни от малтретирането им и абсурдът още веднъж беше хвърлен в светлината на прожекторите.

През 1998 година Алън, на 69, и неговата партньо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР