След дълго отсъствие от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов

...
След дълго отсъствие от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави отново на екран! Къде го гледаха

След дълго неявяване от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов се завърна пред аудитория – като специфичен посетител в подкаста онлайн - “При Тото MEGA ”!

На 15 февруари Тото Йотов изненада на макс публиката си, пристигнала да гледа онлайн единствения подкаст у нас, който излезе от интернет, с цел да влезе в театъра. 
-->
Слави, който излезе на сцена и пред аудитория за пръв път отдавна, бе безапелационен: “Тото, тук съм, поради теб. Защото те обичам и си честен! ”. Още първоначално шоуменът съобщи подготвеност да си приказват на всяка тематика, която интересува Тото и съблюдава обещанието си.

В траялия 3 часа диалог пред аудитория двамата засегнаха разнообразни тематики и моменти от живота на Слави – от детството му, през “Ку-ку ” и “Каналето ”, “Хъшове ” и “Шоуто на Слави ”, до това какво е правил денем – директно преди да гостува в подкаста. Имаше и миг на “конфронтация ” сред двамата - не съумяха да се схванат кой в действителност е направил взаимната им ария " Изкушение " - Тото или “Ку-ку бенд ”, само че пък се съгласиха, че парчето е неоспорим шлагер, а припяването на Тото от СкандаУ е най-популярната част от него.

На финала на диалога Слави предложи на Тото даже няколко имена на известни персони, които да гостуват в подкаста и за които би съдействал.

Целият епизод ще бъде качен в канала на Тото до няколко дни, а всички го чакат с голям интерес, с цел да чуят какво е споделил Слави след толкоз дълго безмълвие, написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР