След дълго ходене по мъките се разделих с имота срещу

...
След дълго ходене по мъките се разделих с имота срещу
Коментари Харесай

Родата на Иван Гешев купи вилата на Богдан Дочев

„ След дълго вървене по тъгите се разделих с парцела против 100 000 лв., като действително прибрах 75 000. Платих на двама юристи по 3000, а се наложи да направя и други разноски, единият от които бе обвързван с придобиването на общинска земя. След като финализирахме договорката, разбрах, че в действителност новите притежатели са съседите ни. На тях чичо им е Иван Гешев ”, споделя старата дама, допълвайки, че в началото желала да вземе 65 000 евро за провинциалната резиденция, само че нямало мераклии, склонни да дадат толкоз пари и по тази причина била принудена да понижи цената.

 

В разгара на пандемията Емилия изръсила 600 лв. за замяна на 6 керемиди на покрива на вилата в Диканя. Ремонтът излязъл възсолен, само че вдовицата не можела да си го спести – стряхата била протекла и стаите се пълнели с вода.

 

„ Бях се зарекла, че даже да не съумея да продам къщата, повече няма да вървя там. През 2023-та един прочут ни закара с дъщерята и като видях в какво положение е ранчото, се хванах за главата – дворът беше станал шубрак. Много се разстроих тогава ”, откровеничи брачната половинка на най-успешния ни рефер.

 

Богдан Дочев 

Свирилият на международни и европейски шампионати Богдан Дочев се спомина на 80 през 2017-а. Преди да почине, той ходеше всяка събота и неделя на вилата и се грижеше чудесно за градината. Заради насажденията си беше събрал забележителна сбирка от принадлежности - лопати, гребла и мотики.

 

Вдовицата на Богдан Дочев

„ Имам круши, ябълки, орехи, дрян… Сам си подкастрям и църкам дръвчетата със наследник камък. За някои по-специални растения употребявам помощта на едно момче от селото ", споделял е някогашният

футболист на „ Левски ”. Със 75-те бона, получени за къщата в Диканя, жена му Емилия е подхванала главен ремонт на столичния си апартамент. В момента в жилището, което вдовицата населява с дъщеря си, от заран до вечер се подвизават майстори.

Инфо: Уикенд

Тагове: Богдан Дочев рефер вдовица вила Диканя Иван Гешев рода
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР