След дълги години на неизвестност и чакане, ексклузивът за PlayStation

...
След дълги години на неизвестност и чакане, ексклузивът за PlayStation
Коментари Харесай

Death Stranding няма да е ексклузив за Epic Games Store

След дълги години на неопределеност и очакване, ексклузивът за PlayStation 4 Death Stranding излезе. Интересът към играта беше голям и това не е инцидентно, когато неин създател е надарения японски разработчик и гейм дизайнер Хидео Коджима.

Голямата изненада пристигна от страна на Sony и 505 Games. Death Stranding се оказа нещо извънредно рядко: обявена като извънредна за конзолата на японската компания, неотдавна стана ясно, че Death Stranding ще излезе и за Windows, откакто в общественото пространство се завъртяха клюки за сходна възможност. Дали с този ход Sony не подава ръка на PC геймърите или просто става дума за в действителност доста пари, с цел да бъде „ освободена “ играта от конзолния си затвор може да бъде обект на нечиста сделка, а и не е значимо толкоз.

Тази седмица стана ясна още една детайлност за PC версията на Death Stranding. Макар и да се очакваше тя да е налична само в цифровия магазин на Epic Games се оказва, че тя ще се предлага и в магазина на Valve, Steam. Вчера дори бяха открити предварителните поръчки за закупуване на Death Stranding в Steam.



„ Разработена от Kojima Productions, Death Stranding е една от най-чаканите игри на последното десетилетие и в него вземат участие Норман Рийдъс (The Walking Dead), Мадс Микелсен (Rogue One: A Star Wars Story) и Лея Сейду (Spectre) с спомагателни къси явявания на носителя на премията „ Оскар “ Гилермо дел Торо (The Shape of Water) и водещият на телевизионно шоу Конан О’Брайън, както и гейм звездата Джоф Кийли, основател на The Game Awards “, гласи анонса на PC версията на играта в Steam. Тя се чака да излезе идващото лято.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР