След дълга пауза пред парламента на Република Македония, тази вечер

...
След дълга пауза пред парламента на Република Македония, тази вечер
Коментари Харесай

Многохиляден протест в Скопие поиска оставката на правителството

След дълга пауза пред Народното събрание на Република Македония , довечера се организира митинг против съглашението от Преспа и конституционните промени , оповестява македонският ефирен канал.
 
Инициатор на митинга беше придвижването „ Македония бойкотира “, отпред с Тодор Петров, Янко Бачев и Филип Петровски.
 
Протестът беше разгласен за всеобщ , а с изключение на жители от Скопие, беше оповестено, че жителите от други градове в Македония ще дойдат с проведен превоз, посоча организация „ Фокус “
 
Един от представителите Тодор Петров прикани за оставката на държавното управление. Второто искане е разпускането на Народното събрание, третото искане е предварителни парламентарни избори и служебно държавно управление.
 
Петров сподели, че към този момент са подали правосъдни искове против премиера Заев и министърът на външните работи Николай Димитров, както и против всички 80 народни представители, които гласоподаваха за конституционните промени.-->
 
Той също по този начин упорства за неотложно прекъсване на конституционните промени в Народното събрание , в противоположен случай той разгласи блокирането на пътищата в градовете.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР