След дълъг период от време някои от обвързаните жени и

...
След дълъг период от време някои от обвързаните жени и
Коментари Харесай

Кобилкина: Лятната изневяра не е повод за развод

След дълъг интервал от време някои от обвързаните дами и мъже стартират да се оглеждат за нови безредици. Лятото е най-подходящото време за къса случка, която да внесе малко страст в монотонното всекидневие. Сексологът и фамилен терапевт Наталия Кобилкина дава няколко съвета:
„ Вярвам, че флиртът е доста значима част от живота и всяка двойка би трябвало да има персонално пространство. Може да са единствено три дни, само че да са по женски или по мъжки “, споделя тя.
Според нея лятото е най-подходящото време за това, а след заниманията на плажа, коктейлите и летните страсти ще се върнете още по-влюбени в своя сътрудник. Флиртуването прави живота по-цветен и хубав.
"Но каквото се случва отвън дома, си остава отвън дома ", поучава Наталия.
Има и моногамни сътрудници, които нямат потребност от това, само че доста постоянно единият има потребност от флирт и от ободряване на връзката.
Сексологът счита, че изневярата не е мотив за бракоразвод. Тя може да ви донесе даже повече дарове, пари и благоприятни условия. Но също е сигнал, че някъде грешите. Може би сте се потопила съвсем изцяло в облика на майката-домакиня, не обръщате внимание на колегата си или на външния си тип.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР