След челния сблъсък, който героите на Руши Видинлиев и Петър

...
След челния сблъсък, който героите на Руши Видинлиев и Петър
Коментари Харесай

Руши Видинлиев се пропи след катастрофа

След челния конфликт, който героите на Руши Видинлиев и Петър Антонов претърпяха в следващия епизод на сериала „ Мен не ме мислете “, фенките на екранния юрист изпаднаха в потрес какво ще се случи с любимеца им – ще оживее ли юрист Касимов или не.

За наслада на почитателките на Руши, той се завръща, само че честичко стартира да отбелязва възобновяване си от злополуката с купони до ранни зори в обичания си бар, видя Lupa.bg. Адвокатът се е трансформирал в празненство звяр, което не убягва от погледа на шефа му. „ Откакто Мартин е излязъл от болничното заведение, е единствено по питейните заведения “, декларира екранният юрист Виктор Захариев, в ролята Владимир Люцканов.



За разлика от екранния си воин, в живота Руши рядко може да бъде видян из столичните заведения. Певецът и артист избира домашния уют, където може да прекарва време с децата си, когато са в дома му. Фенките му обаче няма причина да се оплакват, защото, с изключение на като артист, Видинлиев възкреси и музикалната си кариера и най-малко един път на няколко месеца прави участия из клубовете.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР