След Борисов и Цветанов попадна на мушката на журналистката и

...
След Борисов и Цветанов попадна на мушката на журналистката и
Коментари Харесай

Елена Йончева взе на мушка Цветанов, дава го на съд за "лъжи, клевети и охулване"!

След Борисов и Цветанов попадна на мушката на журналистката и народен представител от левицата Елена Йончева за клюка по неин адрес. " По отношение на думите на господин Цветанов, че съм източвала КТБ, ще потърся своите права в съда ", съобщи депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева след съвещанието на ИБ на Българска социалистическа партия.
" Цветанов има опит в разпространение на неистини, клюки и на опетняване. Тя напомни, че " точно заради лъжите, които Цветан Цветанов е изричал през последните години, е наказан над 6 пъти ".

" Ели има цялостната ни поддръжка, заставаме зад нея, съобщи и Корнелия Нинова. Ели ще му заведе наказателно дело, ще дава отговор в съда за думите си, закани се и соцлидерката във връзка утринното изявление на водача на ПГ на ГЕРБ, в което съобщи, че журналистката дружно с банкера-беглец Цветан Василев е източвала КТБ.

Йончева разгласи още за скандално мълчанието на ДАНС, от която от 10 дни насам желае отчета за градежа на оградата по границата. По думите й, прокуратурата към този момент трябваше да е образувала дело.

Лично съм се обаждала на ДАНС с молба да бъде възложен този отчет на нашата парламентарна група ", разкри още соцдепутатката, като цитира, че в него е установена повишена стойност на оградата, по отношение на пазарната цена .

" Този отчет на ДАНС е разгромяващ. и ние настояваме прокуратурата да образува дело, това е скандално! ", безапелационна беше Елена Йончева, представена от Канал 3.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР