След безплодната двудневна визита на външния министър на Украйна Дмитро

...
След безплодната двудневна визита на външния министър на Украйна Дмитро
Коментари Харесай

Украйна със „смъртна присъда“ за Киро и сие

След безплодната двудневна аудиенция на външния министър на Украйна Дмитро Кулеба, изпълнена с отчайващи плонжове, безмълвие и секрети, както и прям гаф на президента Радев, Посолството на Киев популяризира първите думи на президента Зеленски за визитата е нас по този начин:

„Несправедливо е, че Украйна към момента е принудена да моли сътрудниците си за това, което те държат в хранилища в продължение на години. Ако те имат оръжията, от които Украйна се нуждае тук и в този момент, тогава на първо място техен честен дълг е да оказват помощ за отбраната на свободата, да оказват помощ да се избави животът на хиляди украинци.“

47-ият български парламент с болшинството на ПП-БСП-ИТН-ДБ не го направи. Не го направи министър председателят Кирил Петков. Не го направи и президентът Румен Радев.

За сведение – незабавно у нас кацна през днешния ден адмирал Роб Бауер, Председателят на Военния комитет на НАТО.

Нямайте подозрение, че в щаб квартирата са получили цялата нужна информация за путинистите, които ръководят България през днешния ден.

Поради тази причина в програмата си адм. Бауер не включва срещи с Кирил Петков, Румен Радев и депутатите от четворната коалиция.

Още – в тага Украйна.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР