След бързи полицейски действия на пловдивския участък на автомагистрала Тракия

...
След бързи полицейски действия на пловдивския участък на автомагистрала Тракия
Коментари Харесай

Алкохолно безумие! Вижте какво сътвори на АМ Тракия шофьор с 4 присъди, 10 акта и 2 фиша!

След бързи полицейски дейности на пловдивския сектор на автомагистрала " Тракия " бе арестуван мъж, карал в платното за насрещно придвижване. Водачът, който е управлявал автомобила под влияние на алкохол, е изтърпявал 4 присъди, има наложени над 10 акта и 2 санкции с фиш, оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи в града под тепетата.

Около 8,00 часа през днешния ден оперативният дежурен в бранш " Пътна полиция " при ОДМВР - Пловдив подал сигнал до всички автопатрули на обслужвания сектор на автомагистрала " Тракия " за видян автомобил, който пътува в спешната лента на платното за придвижване към София, само че в посока Бургас.

След бърза съгласуваност сред екипите и незабавна реакция от чиновници на Зонално жандармерийско ръководство автомобилът " Хюндай " бил спрян в региона на пътен възел Цалапица. Последвала проба на 39-годишния водач, при която дрегерът за алкохол отчел над 1,5 промила. Създадена е организация да му бъде взета кръвна проба за химически разбор.

В обясненията си мъжът показал, че се е объркал при включване на аутобана от територията на ОДМВР - Пазарджик. С полицейска заповед той е арестуван в РУ-Стамболийски и против него е стартирано бързо произвеждане.

Допълнителна информация в осведомителната система сочи, че в интервала 2006 – 2021 година той е изтърпял 4 присъди – една за провокирана злополука с породени телесни повреди и други три за шофиране след приложимост на алкохол над 1,2 промила. За други нарушавания на ЗДвП са му връчени и 10 акта и 2 санкции с фиш.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР