След аутопсия стана ясна причина за смъртта на 19-годишната Жана

...
След аутопсия стана ясна причина за смъртта на 19-годишната Жана
Коментари Харесай

Аутопсията показа истинската причина за смъртта на 19-годишната Жана от Карнобат

След аутопсия стана ясна причина за гибелта на 19-годишната Жана Димитрова от Карнобат .  

Флагман.бг заяви за трагичната кончина на тийнейджърката, която потопи в сълзи целия град.  Информацията нощес бе безпределно спорна – от солиден инфаркт на миокарда до глътнат език и задушаване.

За случая се знаеше единствено, че Жана е колабирала в басейна на плувен комплекс „ Мираж “ и до момента в който дойдат парамедиците е издъхнала пред ужасените погледи на десетки свои другари.

 Аутопсията на правосъдния доктор към УМБАЛ Бургас е открила, че Жана е умряла от…удавяне .

Спасители разясниха пред Флагман.бг, че не всеки път удавянето има класическите признаци на хвърляне на ръце и крясъци. Опитните лайфгардове познават обстановката и оказват своевременна помощ на давещия се, даже когато няма забележими сигнали. В Карнобат обаче е нямало кой да помогне на Жана, която просто се е задушила във водата.



Проверка на Флагман.бг сподели, че по случая е формирано досъдебно произвеждане под контрола на Окръжна прокуратура-Бургас.

Зам.-апелативният прокурор и представител на държавното обвиняване Йовита Григорова бе сбита и изясни, че се изчаква заключението на вещото лице за съдебно-медицинската експертиза и едвам по-късно ще подхващат нужните ограничения.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Mercenary (преди 21 секунди) Рейтинг: 40459 | Одобрение: 11329 Тийнейджърка на 19 години...?... Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР