След 8 години вярна служба Жером Боатенг се надява престоят

...
След 8 години вярна служба Жером Боатенг се надява престоят
Коментари Харесай

Боатенг иска да си тръгне подобаващо от Байерн

След 8 години вярна работа Жером Боатенг се надява престоят му в Байерн (Мюнхен) да завърши след края на сезона. Опитният защитник от дълго време загуби титулярното си място, а също така беше премахнат и от Йоахим Льов в националния отбор. Това го кара да потърси ново предизвикателство.

“Исках да се махна още през предишното лято, само че тогава не ме пуснаха - разяснява 30-годишният международен първенец. - През доста от сезоните кариерата ми вървеше единствено нагоре и нагоре, само че през сегашния не ми е елементарно. Имах сложни моменти. Все още не знам дали това е последната ми акция с екипа на Байерн, само че в случай че е по този начин, желая да си потегли уместно със спечелването на купата и Купата на Германия.”

През предишното лято мюнхенци му бяха сложили цена от 50 млн. евро, само че никой не се съгласи да заплати толкоз, а и клубът не отстъпи за по-малко.

Междувременно италианският публицист Джанлука Ди Марцио твърди, че в този момент Боатенг е бил препоръчан на Ювентус, само че клубът няма интерес към него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР