След 6 месеца издирване, Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха открити

...
След 6 месеца издирване, Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха открити
Коментари Харесай

Не е известно точното местонахождение на Ветко и Маринела Арабаджиеви в Испания

След 6 месеца търсене, Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха открити в курортното населено място Кабрера де мар, в къща, благосъстоятелност на Георги Семерджиев. Семейството е в ареста, а Семерджиев ще бъде разследван за укривателство.

В постройката на Съдебната палата в Барселона, Испания се обитава тъй наречените „ Аудиенция професионал” – институцията, която би трябвало да реши дали да екстрадира семейство Арабаджиеви назад у нас.
Прокуратурата желае екстрадиция на Арабаджиеви, те може да решат да бъдат съдени в Испания (ОБЗОР) Тя стартира следствие против Георги Семерджиев, прочут като Жоро Шопа, за укриването на бизнес фамилията
Все още не е ясно по кое време в Испания ще бъде гледано делото за екстрадиция на Ветко и Маринела Арабаджиеви, само че се чака се до две седмици да бъдат прегледани настояванията на българската страна.

Проверка на bTV сподели, че в българските управляващи не знаят къде тъкмо се намират семейство Арабаджиеви. Министерство на вътрешните работи, Министерство на външните работи, Министерство на правораздаването и прокуратурата настояват, че сега те са под испанска пълномощия и най-вероятно са в ареста в Барселона.
Екстрадицията на Арабаджиеви: Испанските управляващи се срещат с документите от България Те имат две седмици да преценяват къде да се гледа делото за екстрадиция – Мадрид или София
Кабрера де мар е първокласно населено място, в което живеят доста жители на източноевропейски страни. Средната сума на парцелите са към 1,2 млн. евро. Там управляващите пазят хората с пари. Специалният делегат на bTV в курорта – Рада Домусчиева уточни, че откакто Георги Семерджиев е споделил, че не желае парцелът му да бъде сниман – локалната полиция няколко пъти е помолила екипа да се махнат, тъй като го тормозят.
Арабаджиеви не се укривали, пристигнали в Испания два дни преди ареста, твърди Георги Семерджиев Според източници на bTV семейство Арабаджиеви са настанени в затвор в Барселона
Пред камерата на bTV Семерджиев съобщи, че животът му е заплашен. Той твърди, че семейство Арабаджиеви са пристигнали в дома му два дни преди ареста, само че съседите му опровергаха това негово изказване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР