След 5 месеца неуправление на община Стамболийски и липса на

...
След 5 месеца неуправление на община Стамболийски и липса на
Коментари Харесай

Мараджиев тръгва в нова битка за Стамболийски

След 5 месеца неуправление на община Стамболийски и липса на екип, на няколко пъти се пробвах да оказа помощ да се спре омразата, злепоставянето, оплюването и всичко това, с което всекидневно са облъчвани нашите съграждани. Подадох ръка като една от най-големите партии в локалния парламент, само че тя беше отхвърлена! Сега продължаваме напред! – споделя регионалният координатор на ГЕРБ за Пловдив област и някогашен кмет два мандата на Стамболийски Георги Мараджиев.

Той дава обещание на 30 март с повече от 100 индивида от екипа да даде рестарт -ЗАЕДНО за община Стамболийски! Не сме безгрешни, само че сме същински! – споделя Мараджиев и продължава:

Клетва в моя живот съм дал през 1984 година да послужвам на родината си. Клетва пред Бог дадох на своята брачна половинка през 1986 година и до в този момент сме заедно-в положително и зло! Клетва дадох да послужвам на община Стамболийски, два пъти. През 2015 година и през 2019 година Тези обети се дават за цялостен живот!

Нека всички поданици на община Стамболийски знаят, че клетвата да служиш на хората не е за мандат или два! Продължаваме напред с целия ми екип от прелестни хора и експерти за всички вас! Не нашите гласоподаватели, а нашите съграждани!

Без значение от пол, вяра, етнос или политическа принадлежност. Няма да стоим безучастни и да следим хаоса и разрухата на общината! Клетва сме дали и ще продължим да я съблюдаваме! В името на това да спрем разграбването, безвремието и некадърното ръководство, с което се сблъскваме всекидневно. Казах го! А за какво мълчах до в този момент? За да осъзнаем грешките си и след следващата клетва да не ги повтаряме! Завръщаме се, осъзнати и разнообразни, само че не смирени и безразлични! Напротив!

Ние сме тук поради всички вас, с цел да спрем дружно самозабравилите се управници!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР